Szolgáltatásaink

Cégünkről Referenciák Kapcsolat

E-mail

 

Kert-team Bt.
Várnai Norbert
06/20-914-5976
 

 

A nevem Várnai Norbert, 1999 óta működtetem vállalkozásom, melynek keretében kertépítéssel, egyedi kerti bútorok tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. A vállalkozás tevékenységi köre az évek során folyamatosan bővült, mára a kertépítési szolgáltatásokat teljes szélességben lefedi a tereprendezéstől a kerítésépítésen, illetve játszótér kivitelezésén át az öntözőrendszer és kerti tó telepítéséig.

Megrendelőink többsége fővárosi, illetve Pest megyei magánszemély, de foglalkozunk vállalkozásokhoz tartozó zöldterületek, továbbá közparkok, közösségi játszóterek kialakításával is.

Tevékenységünket szigorúan az érvényben lévő környezetvédelmi, építési és munkavédelmi szabványok előírásainak megfelelően végezzük. Munkavégzésünk során kizárólag környezetbarát, természetes anyagokat és a természettel összhangban lévő technológiákat alkalmazunk. A kertépítés során felhasznált anyagok kiválasztásánál a legfontosabb szempontok a minőség, a megbízhatóság, és természetesen az ár.

Számos magas színvonalú referenciánk igazolja munkánk minőségét. Ha szeretné, hogy az Ön kertje is közéjük tartozzon, keressen fel minket!


 

 

© 2006 Kert-Team Bt.  (Minden jog fenntartva.)   Fotók, webdesign - Monka